News

Background_transp.png

09.05.2019
Vanavond Live · Seizoen 1

VL4_FOTO3_XANDER-DE-RYCKE_%28c%29KREW.jpg
Background_transp.png

Het zal toeval zijn, maar in de eerste week na de opnames van Vanavond Live vond ik het langste grijze haar aller tijden op mijn hoofd. Ik zou het kunnen uittrekken in een soort van paniekerige Quarter-life Crisis aanval. Toch ga ik het laten staan, als herinnering aan die eerste vijf avonden daar in de Minard in Gent.

Het internet kan een luide, vervelende plek zijn waar alles en iedereen uw aandacht vraagt. Maar daar tussen die massa vind je het bloed, zweet en tranen van een handvol mensen, de bijdrage van enkele overgetalenteerde mensen en de overmoed van een Meetjeslander met een grote mond.

Vanavond Live is oprecht één van de leukste dingen die ik al gedaan heb in de voorbije dertien jaar. En aan jullie respons te merken (of bij sommigen het gebrek eraan) is het duidelijk dat we weer het begin van iets moois in handen hebben.

We gaan even rusten, herbronnen, leren hoe we beter, groter en sterker kunnen worden. Nadien hopen we terug te komen voor een tweede seizoen. In de tussentijd blijft jullie missie dezelfde: deel, geniet en verkondig.

Vanavond Live is verre van afgelopen. Integendeel, het is nog maar net begonnen. Om een oude superheld te quoten:

“I can do this all day …”

Xander